Beau
267
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-267,bridge-core-2.1.6,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Beau

De nood was hoog na de aardbeving in Christchurch en Beau kon als vers-van-de-pers bouwkundige linea recta als projectleider aan de bak. Eind 2018 zal -als alles volgens plan verloopt- het nieuwe ziekenhuis de deuren openen. Een nieuw, aardbevingsbestendig ziekenhuis. Een hoofdpijndossier: de veiligheidseisen waren niet eerder zo hoog en geregeld moet Beau informatie inwinnen bij ervaringsdeskundige Californië. Vandaag niet. Vandaag is het Waitangi Day, de nationale feestdag ter ere van de staat Nieuw-Zeeland. Beau bespeurt weinig bedrijvigheid en volgens de bouwkundige zit het halve volk binnen uit zijn neus te eten. Niks geen vlees grillen op het strand, zoals hij dat doet wanneer hij ‘Australië’ viert. Beau is van ellende maar in zijn eentje richting zee gegaan.
Over twee jaar verloopt zijn contract en emigreert hij naar Oostenrijk. Daar een project oppakken en snowboarden, dat lijkt hem wel wat. Misschien dat de twintiger er een vakantie aan vooraf laat gaan. Hij heeft het land nog nooit bezocht, dus oriënterend onderzoek kan geen kwaad.

Beau Australië