Nick & Karina
253
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-253,bridge-core-2.1.6,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nick & Karina

Kort voor vertrek naar Nieuw-Zeeland kregen de Kopenhagenezen te horen dat er iemand in Karina’s buik zit. Het bungeejumpen, waar Karina zo naar uitkeek en Nick toch al tegenop zag, is voorlopig van de baan. Nick en Karina zinnen op wraak en overwegen hun nieuweling de naam Kasper mee te geven. Als het een meisje is, anders niet. De kostschoolgeliefden – het kostte hen dik vier jaar om vlam te vatten – toeren een maand lang door het land, met een gehuurd busje dat ze hoe dan ook niet hebben uitgekozen op basis van de inbouwapparatuur. Vuile vaat blijft vuil, anders moet de watertank worden bijgevuld. En koken zou betekenen dat ze het gas op peil moeten houden. De salades van de supermarkt smaken prima. Nog zes dagen, dan keren de arts en advocaat terug in een Deens huis met een fonkelnieuwe keuken. De oude wordt op dit moment onder handen genomen door de vader van Nick. Opdat ze straks weer fijn kunnen afwassen.

Naschrift: Het is misgegaan met de baby en Karina heeft het kindje laten weghalen. Nick en Karina zijn blij dat de doktoren het hebben ontdekt, maar het was en is ontzettend zwaar om door te moeten maken.

Nick en Karina Denemarken