Jonno & Jay
261
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-261,bridge-core-2.1.6,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Jonno & Jay

De voortanden van Jay staan haaks op elkaar en het zijn niet z’n vijfjarige cricketpupillen die daar schuld aan hebben. De Welshman likte na iets te veel drank aan een muizenval, dat leek hem nu wel eens geinig. Van een koude kermis kwam hij thuis. Helemaal niet thuis kwam Jay toen hij eens rond 3 uur ’s nachts van het centrum van Amsterdam naar de camping in het Amsterdamse Bos fietste. Na lang trappen stond Utrecht al op de borden en moest hij per taxi terug naar de tent.
Op zijn zeventiende draaide hij mee met het nationale elftal van Wales, maar als gevolg van een gebroken hand en bijbehorende negen maanden op de bank werd Jay niet langer geselecteerd. Niet dat hij goed genoeg was en bier vroeg ook steeds vaker zijn aandacht, maar toch, de twintiger had best prof willen worden. Een ander plan was er eigenlijk ook niet. Hij verprutste een opleiding engineering, reisde rond in Europa en kreeg uiteindelijk een halfjaarcontract als jeugdtrainer aan de andere kant van de aarde. Nog een paar maanden, dan koerst hij weer richting Wales. Hij is oom geworden in de tussentijd en de aanstichtster daarvan moet hij natuurlijk even bewonderen.
Collega Jonno gaat psychologie combineren met een studie sportmanagement. Later wordt hij baas van een grote club.

Jonno en Jay Nieuw-Zeeland/Wales